profileMiroslav Kralj, menadžer

Sa Markom Aleksandrićem individualno treniram skoro 3 godine.Nikada pre toga nisam ozbiljnije vežbao,već se sve svodilo na neuspele pokušaje u trajanju od mesec dana.U životu sam uživao u zadovoljstvima koja nosi kalorična hrana,duvan i alkohol.Ali,kada je to počelo da utiče vidljivije na moje zdravlje,zamor i depresiju morao sam nešto da promenim. Na internetu sam pronašao ovu prezentaciju i učinilo mi se da je pristup stručan i ozbiljan i da meni baš to treba.Nisam pogrešio.Krenuo sam sa aktivnim treninzima i počeo da primenjujem savete za mršavljenje . Mislio sam da aktivan stil života traži od mene da trpim bol,međutim ispostavilo se da je to veoma prijatno iskustvo.Dobio sam novu energiju,umanjio opterećenost sobom,promenio negativne navike i poboljšao zdravlje. Čak je i nesanica koja me je mučila dugo godina prestala.Konstantni bolovi u donjem delu leđa koji su me,zbog sedenja na poslu i čestih putovanja , dugo mučili sada su prošlost.Ovakav vid individualnih treninga mi u potpunosti odgovara ,raspoloženje mi je znatno bolje,samopouzdanje osnaženo,uživam u njima i najtoplije ih svakome preporučujem.

profileIvana Jakšić, advokat

U Beograd sam se vratila iz inostranstva 2009 god. Vežbanje sa ličnim trenerom sam počela po preporuci svoje prijateljice.Na pregledima u ordinaciji se pokazalo da imam 107,5kg i 46% masti,što je za mene bilo šokantno.Očigledno da su dva uzastopna porođaja ostavila posledice,jer ovu težinu nikada ranije nisam imala.Pre trudnoće moja težina se kretala oko 70kg. Ekipa ljudi koja je preuzela brigu oko mojih problema,uticala je na mene da ne pravim od situacije bauk,vec da polako krenem u nov životni režim. Hranila sam se zdravo,redovno vežbala a dijete nisu dolazile u obzir. Prošlo je 8 meseci i ja sam smršala 38kg i vratila staru figuru.Sada mi je telo još zategnutije ,iskustva u mršavljenju su divna,obimi su drastično smanjeni i sa zadovoljstvom i dalje vežbam.

profileNenad Bojanić, profesor istorije

Znao sam da fizička aktivnost treba da bude sastavni deo života ,ali nikad nisam trenirao,jer sam imao zadovoljavajući izgled.Sa godinama, počeo sam da dobijam na težini,pritisak mi je porastao na 155/95,imao sam povišene vrednosti holesterola i triglicerida. Shvatio sam da nešto moram da promenim.Kolega sa posla sa Markom vežba već 6 meseci i rezultati su bili vidljivi,tako da sam i ja po preporuci prošao medicinske preglede i počeo da treniram uz nadzor personalnog trenera . Vežbao sam 4 puta nedeljno i već posle 2meseca sam smršao 11kg,pritisak se vratio na normalne vrednosti,a holesterol i trigliceridi su bili u granicama normale. Više ne osecam napetost i prema svakom stresu na poslu reagujem drugačije.Mršavljenje i iskustva su super. Vedrina, raspoloženje energija su mi vidno skočili.

profileSnežana Petrović, Ekonomista

Prvi kontakt sa trenerom, Markom Aleksandrićem, je bio na dijagnostičkom pregledu, koji je više nego profesionalan i tek sada shvatam neophodan… Priznajem, nikad do sada nisam bila na jednom takvom pregledu, i sve više uviđam ozbiljnost i profesionalnost ovakvog pristupa problemu. Moje zadovoljsto se nastavlja sa prvim treningom kao i svakim sledećim. Ali iznad svega mi se sviđa osećaj svežine koji mi se vratio.Počela sam da se pridržavam saveta za mršavljenje.Kilogrami i obimi su počeli da se smanjuju, a najveći napredak vidim u predelu struka (koji mi je na pocetku programa treniranja bio skoro isti kao i u trudnoći). Svaki trening je tako koncipiran da se oseća napredak iz dana u dan, bez trajnog umora i nedostatka entuzijazma, što mi je bio problem sa ostalim pokušajima treniranja. A što se ishrane tiče, dogovor je da je ne redukujem jer dojim, ali sam usvojila od trenera neke bolje navike, npr. uživanje u zdravoj hrani, bez kasnih obroka i slatkiša (koliko je to moguće :-)) Zadovoljna tempom i energijom kojom zračim nakon treninga, uspevam da se izborim sa kućnim obavezama i sa moja dva mala dečaka.

profileSnežana Zindović, arhitekta

Što se mene tiče treninzi mi prijaju i odlično utiču na moje raspoloženje. Primećujem vidan napredak jer su fokusirani na najkritičnije delove tela i tempo vežbanja izvlači maksimum. Odgovara mi što su u prepodnevnim časovima i što uspevam da ostvarim kontinuitet od 3-5 treninga nedeljno. Treninzi su na prvi pogled vrlo zahtevni i dobro osmišljeni, fokusirani na kritičnu grupu mišića koje je potrebno zategnuti nakon porođaja (stomak, butine, bokove ).Ali, ja ih na moje iznenađenje veoma lako podnosim i ponekad iznenadim samu sebe sa tempom koji postižem na treningu. Nadam se da ću u narednom periodu uspeti da postignem što bolje rezultate.

Copyright 2023 licnitrener.rs | All Rights Reserved | Licnitrener.rs